Vés al contingut
1

Ja podeu col·laborar a la campanya de Recollida de joguines

Foto d'arxiu: Ràdio Pineda

 

Una vegada més, es demana la col·laboració de tothom perquè cap infant es quedi sense joguina. La voluntat és que, entre tots, ajudem als Reis de l’Orient a fer arribar les joguines a totes les cases la nit més màgica de l’any. La campanya la fa, un any més, Càritas Pineda i Creu Roja de l’Alt Maresme, amb coordinació amb Benestar Social. En el cas de Pineda Càritas atén aproximadament 90 nens i nenes, sobretot infants de mesos a 12 anys. Raquel Camps, presidenta de Càritas Pineda ha dit que és una campanya on hi col·labora tothom, des de escoles, entitats, associacions i particulars per recollir les joguines i que les famílies més vulnerables agraeixen molt. També hem parlat amb Toni Cardó, tècnic de Creu Roja i ha explicat que calen joguines noves per a totes les edats, però especialment pels nens i nenes de 8 a 12 anys, com jocs de taula, joc col·laboratiu, etc. Sobretot han remarcat que les joguines han de ser noves.

 

Us animem, un any més, a col·laborar i a portar una joguina nova i que no sigui bèl·lica. Els punts de recollida de joguines són:

-Ràdio Pineda al carrer Justícia 25, de 8 a 2 i de 5 a 7.

-Creu Roja al carrer Sant Joan 87, a la carretera Nacional II tots els dies de 8 del matí a 2/4 de 6 de la tarda.

-Càritas Pineda, al carrer de Mar nº60, on hi ha el Rober (dilluns de 9 a 11 i dimecres i divendres de 5 a 7 de la tarda)

-Can Xaubet

 

Altres punts de recollida:

Centre de Dia Montserrat

Residencia els Arcs

Agencia Uniamar Axa

Tendals Reixach

Zeman Poblenou

Zenit Dental

 

 

 

1