Vés al contingut
1

Escoles i instituts ja tenen a punt les jornades de portes obertes des d'aquest cap de setmana

 

Durant els mesos de febrer i març, vuit escoles i tres instituts de Pineda programen jornades per a donar a conèixer els respectius centres. L’objectiu és que les famílies puguin conèixer els projectes educatius i els espais per a formalitzar les preinscripcions del curs 2024-2025. En coordinació amb la Regidoria d’Educació i el Pla Educatiu d’Entorn, els centres disposen un calendari amb dates i horaris que no es solapin, permetent conèixer totes les propostes en moments diferents.


 

La primera jornada serà el dissabte 17 de febrer, amb l’obertura de portes de l’escola Sant Jordi. La seguiran la Jaume I i Montpalau, l’escola Antoni Doltra, Poblenou, Mediterrània, Aloc i Fedac Pineda. En alguns casos les escoles obren portes més d’un dia i cal demanar cita prèvia per poder assistir-hi. Pel què fa als instituts, el Joan Coromines farà portes obertes el 3 de març, Institut Pineda el 4 i l’Euclides el 5 del mateix mes.


 

Preinscripcions a partir del 6 de març

Les jornades de Portes Obertes permeten conèixer els centres a les famílies. L’objectiu és facilitar la decisió a l’hora d’escollir centre per formalitzar les preinscripcions del curs 2024-2025, que en el cas d’Infantil i Primària comencen el 6 de març, i de l’ESO el 8 de març.

 

1