Vés al contingut
1

Exposició del cens electoral per votar a les Eleccions al Parlament de Catalunya

 


 

Fins l'1 d'abril està en exposició pública el cens electoral perquè les persones interessades el consultin. Qui no figuri en el cens electoral no podrà votar el diumenge 12 de maig, quan es faran les eleccions al Parlament de Catalunya. El cens es pot consultar en horari de matí i tarda a la planta baixa de l'Ajuntament de Pineda.


 

Les llistes poden revisar-se també a la secció de tràmits de la seu electrònica l'INE, trucant al 900 343 232 o a la delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral, que disposa del cens per a la seva consulta durant tot l'any.

 

1


 

S'engega la maquinària per celebrar les eleccions

El sorteig dels membres de les meses electorals es farà el 15 d’abril en un ple municipal. El vot per correu, es podrà sol·licitar del 19 de març al 2 de maig a Correus; i els vots es podran emetre entre el 22 d’abril i el 8 de maig.

Entre altres tràmits, les candidatures s’hauran de presentar del 3 al 8 d’abril, i els sortejos de les meses electorals es faran del 13 al 17 d’abril.

La campanya electoral començarà el divendres 26 d’abril a les zero hores, i acabarà divendres 10 de maig. Dissabte 11 de maig és jornada de reflexió. Les eleccions són el diumenge 12 de maig.