Vés al contingut
1

El Consell Consultiu de la Gent Gran activa el seu portal a internet

 

 

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu conèixer les necessitats socials de la gent gran de la comarca, articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.

A través del portal d'internet podràs conèixer totes les activitats i serveis adreçats a la gent gran que es fan a la comarca. També us podeu subscriure al grup de whatsapp i podreu estar informats en tot moment.

D'entre les novetats també hi ha informació sobre el programa Nexes d'atenció a la soledat no desitjada de la gent gran. En aquest sentit, a la reunió que es farà el dia 30 d'abril a Mataró, a la seu del consell, vindrà un expert per explicar què és i com funciona el Programa Nexes. I també destaquen com a novetat, informació sobre la convocatòria d'ajuts per a lloguer per a persones més grans de 65 anys. 


 

Tres pinedencs integren el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme

Recentment s'han cobert càrrecs i marca el full de ruta 2024. Són Joaquim Noguera, Felicísima Mazoteras i Mercè Rovira. Queda pendent un 4 càrrec ja que a Pineda li pertoquen 4 respresentants.
 

El seu màxim òrgan de decisió és l’Assemblea General que, entre d’altres funcions, aprova la programació anual i participa en la definició de les necessitats comarcals de la gent gran. Per aquest any es mantindran les 4 comissions de treball creades: Xerrades, Passejades, Voluntariat i Web i reforçar la feina per promoure la participació activa. La Junta Permanent és qui pren les decisions de com ha de funcionar aquest Consell.