Vés al contingut
1

Fins diumenge podeu tastar el millor bacallà a sis restaurants de Pineda

Fotos: Estefania Burgos

 

Pineda és també gastronomia. Fins diumenge no us perdeu les 31es jornades del bacallà. 6 restaurants de Pineda han preparat a la seva carta diferents plats cuinats amb el bacallà com a protagonista, elaborant una àmplia oferta gastronòmica de gran qualitat, que es podrà degustar al llarg d’aquests dies en els àpats de migdia i de nit.

Es podran degustar una trentena de plats diferents als restaurants El Peix Grillat, el Pura Brasa, el Sabor á Te, el Diagonal, a Can Formiga i també a Eco Pizza que bona!

Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà micuit, a la mel, a l'ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d'all, amb tempura... Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la nostra vila.

 

1

 

L’alcalde de Pineda Xavier Amor ha animat a tothom a provar qualsevol dels plats que trobareu a la carta dels restaurants que hi participen. La regidora de Comerç i Turisme Carmen Montoya ha destacat la importància d’aquestes jornades i ha posat en valor la tasca dels restauradors pinedencs i la seva gastronomia.

 

 

2