Vés al contingut
1

Els atletes d'ADIAM fan grans resultats al Campionat d'Espanya i al Campionat de Catalunya en pista coberta

 

Fotos. ADIAM

 

 

Han representat a Catalunya els atletes Daniel Pi i Alex Brugat (ADIAM) i la Fiona i Jordi Lombardo. Han sigut tercers, mentre que Madrid ha fet medalla d'or i el País Valencià han estat segons.

Daniel ha fet llançament de pes i 200 m llisos batent la seva pròpia marca mentre que Àlex Brugat ha participat en llançament de pes, llançament de disc i els 100 m llisos.

Resultats:

Aleix Brugat
Llançament de pes 7.27 m
100mll 00.16.35 m
Llançament dis 19.85 m

Daniel Pi Arellano
200mll 00.36.77
Llançament pes, 4.41 m


La presidenta d'ADIAM Maria Arellano ha dit a Ràdio Pineda que tant els atletes com entrenadors i l'entitat sencera estan molt contents dels resultats i de la seva superació personal.

 

1


 

Guadalajara ha acollit el Campionat d´Espanya d'Atletisme Adaptat. Fins a 64 atletes de 13 comunitats s'han reunit al Campionat d'Espanya d'Atletisme Adaptat. La Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) i la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), han organitzat el Campionat d'Espanya Absolut per Comunitats Autònomes d'Atletisme.

 

És un campionat organitzat per les federacions espanyoles de persones amb discapacitat física i de paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit, i una participació també convidada d'esportistes cecs.


 


 

ADIAM també ha participat al V Campionat d'Atletisme de Catalunya en pista coberta a Sabadell

Hi han participat Buba Drammeh, Manel Segarra, i també la Marina i Queralt Martínez. En Buba ha fet els 200m i els i 400 metres llisos fent medalla d'or. En Manel Segarra ha fet salt de llargada i 60 m. llisos fent medalla de plata. La Marina ha participat en els 60 m llisos fent medalla de plata i 200m llisos en medalla de plata. Mentrestant, la Queralt ha participat en els 200 metres fent medalla d'or i als 400 metres fent també medalla d'or.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1