Vés al contingut
1

El duet L'arannà presenta Jardí vora el mar, el primer avançament del seu disc de debut

 

Escolta l'entrevista a Anna Sala

 

El disc es diu La salamandra i es presenta a les plataformes aquest divendres. Aquest duet està format per Anna Sala que és filla de Pineda i ara viu a Sant Feliu de Guíxols, i Lara Magrinyà, que és eivissenca. El grup va néixer fa tres anys i treballen un estil molt personal amb influències de pop, jazz i música clàssica fins a la cançó tradicional o l’electrònica barrejat amb cançó d’autor.


 

Sobre la cançó Jardí vora el mar

És el L’arannà presenta Jardí vora el mar, el primer avançament del seu disc de debut, La salamandra, que veurà la llum aquest mes de juny. Té una sonoritat Mediterrània i de música ibèrica d’autors com Albéniz, Montsalvatge o Granados.

El duet ha escollit el dotze d’abril per presentar el seu single de debut perquè just l’endemà, el tretze, fa quaranta-un anys de la mort de Mercè Rodoreda. De fet, tot el disc de La salamandra sencer serà un homenatge a l’obra de l’autora i resseguirà contes de Viatges i flors o La meva Cristina.


 

Ha estat enregistrat a Cardamomo Studios amb la producció d’Emili Bosch i es presenta també en format visual, obra del director cinematogràfic francès François Voge. Ha fet set vídeos per a cadascuna de les seves cançons.

 

1


 

Les seves influències musicals

Tenen influències tant diverses com Bob Dylan, Daft Punk, Björk o Rosalía fins a artistes locals com Joana Gomila i Laia Vallès, Marina Herlop, Maria Arnal o B1n0, entre altres.

 

Formades totes dues com a pianistes clàssiques a l’ESMUC i en música moderna al Taller de Músics, són part, també, del Cor Plèiade (amb qui han col·laborat amb Maria Arnal, Raül Refree, Maria Mazzota o la banda sonora de La Mesías) i en l’actualitat són dins del Programa d’acompanyament “Suport a la creació” de Cases de la música i La Marfà.

 


1