Vés al contingut
1

A causa de la pandèmia han tancat més del 30% de les sales d'escape room de Catalunya i un 75% pengen d'un fil

Ràdio Pineda amb els professionals de l'oci i la cultura afectats per la pandèmia hem parlat amb es propietaris de Futura Escape Room de Pineda sobre la difícil situació econòmica en que es troben la majoria d'aquestes sales de Catalunya. Ha dit que ells de moment aguanten però els hi han baixat les reserves un 90%. El motiu és que treballen majoritàriament amb persones de fora del municipi.
1

Ràdio Pineda entrevista a l'Institut Pineda premiat al concurs Europass

L'Institut Pineda ha quedat entre un dels tres premiats, a nivell de tot Espanya. El concurs consistia en crear un vídeo per promocionar el nou currículum vitae europeu, l'Europass. La Martina Vidal, alumne de 4rt d'ESO ha estat la protagonista del vídeo on explica en anglès, els avantatges d'aquesta eina.
1

'Sayonara 2020', la gran aposta de Ràdio Pineda per Cap d'Any, amb Selecta Events

A les 8 del vespre començaran quatre hores de la millor música dance dels 80, 90 i 2.000, fins la música més actual. A la mitja nit podrem escoltar les 12 campanades, i tot seguit, una gran revetlla fins les 3 de la matinada. Tot això amb els DJ Jose Reyes, Ricard Ubach, Mario Otero y Jorge Peñafiel. Prèviament, a les 6, especial Megatop, i a les 3 de la matinada "La Rematada", especial Track 946.
1

Programa Especial de Sant Esteve amb Ara Va de Bo i Amics

Ràdio Pineda ha dedicat el programa especial de Sant Esteve a la presentació del Dics Ara va de Bo i Amics, un disc a Benefici de l'Hospital de Sant Joan de Déu. El disc recull les sessions del Gripau Blau a Ràdio Estel, i s’hi apleguen cançons, poemes i contes.
Subscriu-te a Ràdio Pineda