Vés al contingut
1

Roger Parella de Bicis Poch guanya l'Open Girona de BTT en categoria junior

La prova s'ha disputat a Sant Hilari i ha tornat a demostrar un gran estat físic i mental en guanyar la prova. La seva carrera esportiva és plena d'èxits i demostra que es troba en un gran estat de forma. Mentrestant, en Marcel Márquez ha acabat 10è de la general en categoria cadets. Cal destacar també que Pol Ramírez també ha fet un bon paper en acabar 17è de la cursa.
1

Diumenge l’Aplec a Sant Jaume fa 62 anys

Com cada any no hi faltarà la missa a 3/4 de 10 del matí, a 2/4 de 12 hi haurà sardanes amb la cobla Premià i a la mitja part, es farà la presentació del llibre ‘Les 60 ermites del Maresme i el Corredor’, dels autors Daniel Rangil i Joan Ferrer. En acabar hi haurà una arrossada.
1

Obert el termini pels nous ajuts a empreses i emprenedors de Pineda

Les línies d'ajuts són per trasllat d'activitats, millores dels locals comercials, ajuts per a autònoms, per la contractació de persones i també per la transformació digital. Hi ha subvencions que poden arribar fins els 1080€ per a cada projecte i es gestionen des del Centre Innova de Pineda.
1

Xerrada a Pineda per ajudar a prevenir incendis forestals

Aquest divendres es fa una xerrada informativa de prevenció d’incendis ‘En temps de sequera, ara més que mai, hem d'activar mesures de protecció per prevenir els incendis’ on es parlarà de la situació actual dels boscos, incendis i canvi climàtic, entre altres qüestions d’interès.
1

L'Aplec de l'Erola omple de música i cultura popular Hortsavinyà

L'Aplec de l'Erola s'ha celebrat aquest diumenge amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida, amb música tradicional, gegants, un mercat artesà, la missa a Sant Llop, i moltes més activitats. I la novetat ha estat el bateig de la nova campana de l'ermita de l'Erola. Al matí també s'ha fet la ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità, una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda.
Subscriu-te a