Vés al contingut
el caliu

El Caliu del Cor, al programa Pineda es Mou, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

 

Escolta AQUÍ l'entrevista al programa Pineda Es Mou

 

Avui, 19 d’octubre, es commemora el Dia Mundial contra el càncer de mama, el tumor més freqüent en les dones. L’any passat es van diagnosticar a Catalunya 4.516 casos. La mortalitat per aquest tumor disminueix un 2,6% cada any per les millores en els tractaments i la participació al programa de detecció precoç d'aquest tumor, implantat a Catalunya des de fa anys.

 

A Pineda, l'entitat el caliu del Cor treballa fent coixins específics per a dones operades de càncer de mama, i a alguns homes, ja que també hi ha casos de càncer de mama masculí. Fins al moment calculen haver fet arribar 3500 coixins als hospitals, la majoria d'arreu de Catalunya. La novetat és que aquests cors, dissenyats per metges, han arribat per primer cop al Paraguai. Així ho ha explicat al programa Pineda es Mou, de Ràdio Pineda, Rosario Roldán, de El Caliu del Cor.

 

Des de El Caliu del Cor agraeixen totes les iniciatives i suport solidari que reben. La darrera campanya de suport l'ha organitzat el taxista de Pineda, Antonio Morales, que ha aconseguit un total de 1.400€ i donacions de material.

 

Avui estan a l'Hospital de Badalona i al local del C/ Balmes, 7

Avui El Caliu del Cor està tot el dia a l'Hospital de Badalona, i a Pineda, al local del C/Balmes 7, on ja venen loteria de Nadal i material divers per recaptar fons pels cors solidaris, que entreguen gratuïtament a les persones operades de càncer de mama.