Vés al contingut
dra Isabel Anton

L'oncòloga Isabel Anton, de l'Institut Català d'Oncologia i la CSMS, al programa Salut i +

Un de cada 2 homes, i una de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la vida. Els de còlon, mama i pulmó són alguns dels més comuns. Ràdio Pineda ha dedicat el programa «Salut i +» al càncer, amb la Dra. Isabel Antón, oncòloga de l'ICO (Institut Català d'Oncologia) i metgessa adjunta de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La doctora ha explicat què és el el càncer i la diferència entre un tumor maligne i un tumor benigne. També ha parlat de factors de risc, prevenció, detecció precoç i els tractaments més freqüents.


Escolta AQUÍ el programa

 

En el programa, que presenta la periodista Maria-Josep Hernàndez, la doctora Isabel Antón també ha volgut donar un missatge d'espenança, ja que gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys. Actualment la mitjana se situa, actualment, en el 55%.


Al programa també ha participat l'entitat de Pineda «El Caliu del Cor», que han explicat la tasca solidària que fan per portar als hospitals uns coixins amb forma de cor, que ajuden a les persones operades de càncer de mama a tenir menys dolor.

Diumenge, la Marató de TV3 estarà dedicada al càncer.

saklutimes

saluimes