Vés al contingut
1

Cel variable i ambient fresc

Temps variable amb estones de sol i de núvols baixos i ambient fresc. Avui les màximes seran de 15º a 16º. Demà dimecres els núvols seran més espesos al matí i deixaren el cel força ennuvolat. A la tarda podrien trencar-se i tenir més estones de sol.
1

Dia rúfol i ambient fresc

Avui dilluns queden restes d'inestabilitat amb ambient rúfol i alguns petits plugims. Ambient fresc amb màximes de 13-14º. Demà dimarts esperem núvols baixos durant el matí i a la tarda hi haurà més clarianes, tot i que es mantindrà l'ambient fresc.
1

Temps variable i temperatures que es recuperen

Jornada força estable amb alguns núvols prims de cara a la tarda i temperatures amb lleugera recuperació. Demà divendres esperem sol però a mida que avanci el dia augmentaran els núvols amb risc de petits ruixats passatgers. Ambient fresc.
1

Nuvolositat i risc de plugims

Aquest dimarts ens afecta un front fred que ens porta un dia de núvols baixos, amb risc d'alguna petita gotellada i amb el pas de les hores, ambient més fresc.
1

Setmana tranquil·la i molta bonança

Jornada estable dominada pel sol amb temperatures que es van recuperant. Avui les màximes voltaran els 15º. Demà dimarts no esperem canvis, serà un dia assolellat, vents en conjunt fluixos, i així seguirà els propers dies. Per tant, tenim per davant una setmana anticiclònica que ens porta bon temps i temperatures que lentament, s'han d'anar recuperant.
Subscriu-te a temps