Vés al contingut
1

Entra en funcionament el nou mòdul del CAP de Pineda per fer proves de Covid-19

També ja està en funcionament l’ampliació del Consultori Local de Poblenou. Aquest matí han fet una visita als nous espais l'alcalde de Pineda, Xavier Amor; la directora de l'Àrea Bàsica de Salut, la dra. Adriana Ramos i la responsable de CatSalut, de la zona Selva Marítima i Alt Maresme (Regió Sanitària Girona), Maria Josep López Dolcet.
1

"Amb el confinament ens vam donar suport mutu i ara tornem a caminar juntes"

La Colla dels Dilluns de la Salut, que van a caminar cada setmana, han explicat la seva experiència al programa Salut i Més de Ràdio Pineda, presentat per Maria Josep Hernàndez. Aquest grup va néixer el 2018 arran d'una activitat conjunta de l'ambulatori de Pineda i l'Escola d'Adults, però va quedar aturat per la pandèmia. Després, el grup ha tingut continuïtat i actualment s'auto-gestiona.
1

L'ABS Pineda continua amb la vacunació COVID de la gent gran

Aquests dies s'està vacunant amb Pfizer a les persones de 76 anys de Pineda, després de vacunar-se els més grans de 80 i els que tenen entre 77 i 79. Per tant, la vacunació avança segons les previsions i a mesura que van arribant les vacunes. Ho ha explicat a Ràdio Pineda l'adjunta a direcció de l'ABS de Pineda, Poblenou i Santa Susanna, Mar Masvidal.
Subscriu-te a ambulatoris - ABS