Vés al contingut
L’Auditori s’ha omplert al concert de Blaumut
Cos
Objectiu aconseguit. Aquest dissabte s’ha omplert tot l’aforament de l’Auditori amb el concert de Blaumut, que no ha defraudat al públic amb un concert en format acústic, repassant els seus millors èxits dels 10 anys de carrera.
O. D. dl., 18/03/2024 - 09:26
Image
1
Etiquetes
Blaumut en concert a Pineda a la campanya ‘Cap Butaca Buida’
Cos
Blaumut celebra 10 anys amb una gira que fan per Catalunya i Pineda és la seva última parada. Xavi de la Iglésia, vocalista de Blaumut, ha explicat al programa 'Sortim' de Ràdio Pineda que faran un repàs dels seus 10 anys d’història en format acústic.
J.B. dj., 14/03/2024 - 12:44
Image
1
Etiquetes
Dos instruments de cobla per explicar les lletres de les cançons
Cos
Es tracta del concert ‘Músiques de lletra. El sentit literari de les nostres cançons’ que es fa aquest diumenge a les 6 de la tarda a l’Auditori per donar valor a les lletres del cançoner popular català.
O. D. dj., 14/03/2024 - 08:54
Image
1
Teatre familiar amb l’espectacle ‘Frederick’ a l’Auditori
Cos
Basat en el conte que Leo Lionni va escriure com a rèplica de “La Cigala i la Formiga” per dignificar la feina de poetes i artistes. El preu de l’entrada és de 5€. Entrades al web www.auditoripineda.cat i si en queden una estona abans al mateix Auditori.
O. D. dc., 06/03/2024 - 09:08
Image
1
Etiquetes
Dissabte arriba a l'Auditori 'El bon judici', una obra per acabar amb els prejudicis sobre la salut mental
Cos
"El bon judici" és una obra de teatre que trenca amb els prejudicis que afecten a les persones amb alguna malaltia mental. Es tracta d'una idea de Miquel Cruz, educador social del CSMA de l'Alt Maresme, que parteix de testimonis reals, amb tota la seva riquesa i complexitat.
MJH dv., 16/02/2024 - 13:30
Image
1
Subscriu-te a auditori