Vés al contingut
Image
1

El CCM reuneix els alcaldes per fer una crida a la unitat d'acció per la preservació del litoral

Cos
El president comarcal, Francesc Alemany, diu que cal superar l'estratègia "reactiva", que es fa en alguns punts de la costa després del pas dels temporals, i poder articular una estratègia comuna. Admet que encara existeix discrepàncies entre municipis en relació a les diferents alternatives tècniques que garanteixen el manteniment de les platges, però demana «unitat d'acció».
Image
1

Convocatòria de beques menjador per al curs 2024/25

Cos
El Consell Comarcal obre una nova convocatòria de beques menjador per al curs de l’any vinent, el 2024/25. Les beques menjador són ajuts individuals atorgats a aquells alumnes que no tenen dret al servei menjador amb caràcter gratuït, però les famílies dels quals compleixen els requisits fixats pel Consell per rebre les ajudes.
Image
1

El CCM ofereix feina a joves amb titulació universitària

Cos
El Consell Comarcal del Maresme ofereix contracte laboral a 10 joves menors de 30 anys que vulguin fer pràctiques professionals a l’administració pública. Aquesta acció s’emmarca en el Programa de Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques 2023.
Tres pinedencs integren el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme
Cos

 

Foto d'arxiu. Ràdio Pineda

 

Ha renovat càrrecs i marca el full de ruta 2024 i aquests veïns de Pineda en formen part. Són Joaquim Noguera, Felicíssima Mazoteras i Mercè Rovira. Encara queda una vacant ja que a Pineda li pertoquen quatre representants.

J.B. dl., 13/11/2023 - 08:07
Image
1
Subscriu-te a consell comarcal