Vés al contingut

Cap de setmana intens de campanya electoral previ a les eleccions del 22-M

Els partits polítics i, en especial, els caps de llista viuran un cap de setmana intens de campanya electoral, l’últim abans de les Eleccions Municipals que es celebraran diumenge 22 de maig. Les vuit candidatures que es presenten a les eleccions a Pineda han organitzat actes polítics i festius fins diumenge per explicar les seves propostes a l’electorat pinedenc.

El PSC de Pineda ha organitzat dos actes centrals pel cap de setmana, dissabte a Pineda centre i diumenge al Carme. El cap de llista socialista, Xavier Amor, acompanyat dels membres de la candidatura, intervindrà a la festa míting dissabte a partir de dos quarts de 10 del vespre a la plaça de L’Estatut. Per diumenge, el PSC ha organitzat una  botifarrada a dos quarts d’onze del matí a la plaça del Carme.

CiU de Pineda farà l’acte central del cap de setmana aquest dissabte a la una del migdia amb una fideuà popular a la plaça de les Mèlies. A l’acte intervindran el cap de llista de CiU a Pineda, Guillem Mateo, i el vicepresident primer del Parlament, Lluís Corominas.  

El PP de Pineda farà dos actes centrals de campanya durant el cap de setmana als barris del Carme i a Les Creus. Aquest dissabte a les 7 de la tarda, el PP farà una festa míting amb la participació del cap de llista Xavier Zarco i altres membres de la candidatura popular, a la plaça del Carme. Per diumenge a la una del migdia, el PP  farà un míting electoral  a Les Creus.

100percent per Pineda farà el primer míting dels dos que ha organitzat per la campanya electoral aquest dissabte a les vuit del vespre a la plaça del Pilar de Poblenou. Els assistents podran participar al sorteig d’una moto que regala el cap de llista Salvador Llorens i es sortejarà divendres que ve.

ERC-Junts per Pineda faran l’acte central del cap de setmana diumenge a les 12 del migdia amb un míting a la plaça del Mar amb la participació del cap de llista Pere Aragonès i d’altres membres de la candidatura.

Els tres partits que no tenen representació municipal i opten a entrar a l’Ajuntament, CUP, ICV-EUA i PxC també tenen a punt actes informatius i festius per aquest últim cap de setmana de la campanya electoral.

 (teniu més informació sobre cada partit a les notícies adjuntes)

Fuente

Redacció