Vés al contingut

L'ocupació hotelera a Pineda és desigual segons cada hotel i només els dies de festa s'han omplert de turistes

El mal temps i el fet que les pistes d'esquí hagin acumulat neu de les nevades dels darrers dies, ha fet que l'ocupació turística als hotels del Pineda i l'Alt Maresme aquesta Setmana Santa hagi estat una mica més baixa del que es preveia.

Alguns hotels pinedencs han arribat al 100% d'ocupació, però d'altres establiments han quedat per sota del 80%. Els dies festius l'ocupació ha estat millor; de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua. Segons l'Associació Pineda Turística, encara no es disposa de les xifres exactes a tots els establiments oberts, però en conjunt, es fa un balanç desigual segons cada establiment.

El president de l'Associació Pineda Turística Josep Bosch, ha dit que els visitants han estat majoritàriament catalans, també de la resta de l'estat espanyol i del sud de França. També han arribat d'altres procedències gràcies al torneig esportiu del KOM MITT internacional de futbol. El president de Pineda Turística Josep Bosch, ha explicat que l'inici de la temporada sempre és difícil aquestes dates i que, en general, el mercat nacional està és afectat per la crisi que el mercat europeu. Tot i així, Josep Bosch ha explicat que en conjunt pot ser una bona temporada turística i que la majoria dels hotels de Pineda que ja han obert, continuaran en marxa fins després de l'estiu. Els tornejos del KOM MIT han portat a Pineda molts visitants europeus, però fins i tot han arribat visitants del Carib o d'Egipte.