Vés al contingut

Pineda celebra la Diada de la Música i la Dansa durant el cap de setmana

Pineda celebrarà aquest cap de setmana la Diada de la Música i la Dansa amb una trentena dactuacions que començaran aquest vespre i sallargaran fins diumenge. La Diada està organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura i Ciutadania, l'Escola Muncinicipal de Música i l'Associació de Músics de Pineda, amb la col.laboració de totes les entitats participants, entre elles l'Escola Municipal de Dansa i l'Escola de Teatre Artur Iscla, que s'encarregaran de les presentacions dels grups i formacions artístiques.

La directora de l'Escola Municipal de Música, Maria Núria Visiedo, ha explicat que han agafat el relleu amb molta il.lusió, després dels anys que ho ha organitzat la Coral Pinedenca. Dissabte es faran les actuacions musicals amb la participació d'artistes i entitats de Pineda, des de les 5 de la tarda al pati de Can Comas i a partir de dos quarts de 12 de la nit també hi haurà música dels anys 70 i 80. Diumenge serà el torn de la dansa, matí i tarda, al pati de Can Comas, amb actuacions i exhibicions de dansa del ventre, hip-hop, salsa, sevillanes i country, entre d’altres.

També diumenge es farà l'acte central de la Diada de la Música i Dansa, a les 12 del migdia a l'Escola Sant Jordi, on es presentarà la cantata 'Un viatge fabulós' per a cor infantil i orquestra. La directora de l'Escola de Música ha explicat que és un treball fet durant tot l'any pels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Pineda. Els actes de la Diada de la Música i la dana s'inauguren avui amb la Nit d'Havaneres a càrrec de la Coral Pinedenca, i rom cremat, a càrrec del XIP. La vocal de la Junta de la Coral Pinedenca, Juanita Guerrero,
>
ha explicat que aquest any han volgut fer un concert d'havaneres que porta per títolSota les voltes”.

Coincidint amb el primer any de bateig de la barcaLa Madrona, l'entitat portarà aquest vespre l'embarcació fins la Plaça de Catalunya i també es podrà veure una petita mostra de l'exposició de nanses de pesca.

Totes les actuacions són gratuïtes. La Diada de la Música i Dansa està organitzada per l'Escola Municipal de Música i l'Associació de Músics, i la Regidoria de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Pineda.