Vés al contingut
1

Intervals de núvols amb estones de sol

Els núvols baixos s'han d'anar trencant a mida que avanci el matí per donar pas a més estones de sol. Les temperatures no variaran. Encara hi ha pols en suspensió que deixa el cel mig groguenc.
1

Estabilitat i bonança tèrmica

Avui dimecres tenim cel variable amb temperatures que es mantenen sense canvis. Durant la propera nit i matinada tornaran els núvols baixos però s'aniran trencant demà dijous, a mesura que avanci el matí.
1

Temps variable i temperatures sense canvis

Aquest dimarts seguim parlant de núvols baixos però sense possibilitat de pluja. Pel que fa l'estat de la mar queda lleugera mar de fons i les temperatures avui no variaran. Demà dimecres tindrem cel variable amb més estones de sol a partir del migdia i la tarda.
1

Dilluns passat per aigua amb fang i mala mar

No s'esperen grans quantitats de pluja però, això sí, la precipitació serà en forma de fang. Avui es manté la mar de fons amb vents de llevant i xaloc, en conjunt fluixos. Demà dimarts encara hi haurà força núvols i restes d'alguns plugims febles
1

Temps variable i cap de setmana inestable

Cap de setmana amb cel variable però, a partir de dilluns que ve els núvols seran més compactes i donaran precipitacions, en forma de fang, a causa de la pols en suspensió del Sàhara. Temperatures més baixes i ambient d'hivern
1

Núvols baixos però sense pluja

Jornada coberta de núvols baixos que es poden mantenir gran part del dia. Ambient rúfol i fresc. Bufa vent de garbí una mica reforçat aquesta tarda. Temperatures sense canvis.
Subscriu-te a El Temps