Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts): «Demanem al PSC que accepti propostes de la resta de partits al PAM»

Noemí Llorens ha dit que el nou curs polític ha començat «amb turbulències, començant per la situació creada a l'Arts d'Estiu i per la pujada d'impostos». En l'entrevista ha dit que l'augment dels tributs «no es realista amb Pineda, tenint en compte que es destinen més de 3M€ en ajuts, el que vol dir que l'índex econòmic i social és el més baix del Maresme».
1

Diego Sánchez (PP): «Espero que l'equip de govern tingui en compte les nostres propostes al Pla d'Actuació Municipal»

Avui hem entrevistat a Diego Sánchez del Partit Popular. Ha dit que a l'Ajuntament de Pineda hi ha bona entesa entre tots els partits i ha anunciat que han fet propostes al Pla d'Actuació Municipal. Segons ha explicat «són important, perquè defineixen el pressupost de 2024 però també els futurs comptes de l'Ajuntament». Ha dit que han fet propostes en diversos àmbits en matèria de cultura, joventut, seguretat i habitatge entre altres.
1

El Ple de novembre aprova el Pla d'Igualtat Municipal

El ple ha començat amb la lectura del manifesta contra la violència vers les dones. El ple d'aquest dilluns ha aprovat el Pla d'Igualtat Municipal, tant pel personal funcionari com laboral, i una modificació dels membres de la Comissió de Seguretat, així com d'altres punts d'organització interna. També ha aprovat el Reglament Intern del Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet.
Subscriu-te a Política