Vés al contingut

26

 

Ràdio Pineda té uns estudis i un so professional. L'energia positiva de les ones arriba als oients amb so digital.

 

El procés de gestió de l’àudio de l’emissora és digital, també el senyal que enviem des dels estudis a l’emissora i que després podeu rebre des d’allà on sintonitzeu la 94.6 FM. Tenim especial cura en la qualitat del so que podem afirma que és excepcional gràcies al processador d’àudio digital Orban Optimod 8500FM. Amb l’ R.D.S. (Radio Data System) t’oferim tots els títols i intèrprets de les cançons que sonen, indicatius de l’emissora i informació de serveis. A la ràdio del teu cotxe, mp3, mòbil i equip de música.

 

Equips: gestió d’àudio digital GDS i sistema d’automatització APL de Lexon. Taules de so digital DHD 52 SX2 i Soundcraft . Micròfons Audio-Techica i Senheiser. Rellotge Gorgy Timing amb senyals horaris. Altaveus JBL. Auriculars AKG. Emissora FM, radioenllaços, antenes i unitat mòbil de Link.  

 

1

 

Les instal·lacions municipals de Ràdio Pineda al carrer Justícia, 23-25 tenen 250 metres quadrats amb dues grans àrees de treball:


Els estudis amb un control de continuïtat, un control de gravació i el locutori amb una capacitat per a vuit persones en antena i un nombre limitat de públic.

 

estudis ràdio pineda

 

locutori

 

 

estudi 2
Estudi 2: gravació i directe

 

 

La redacció i les oficines. Una única sala multimèdia destinada a la producció dels continguts per ràdio i per internet on compartim els serveis informatius, programació i el departament de publicitat.

 

 

622

 

RÀdio Pineda iNSTAL·LACIONS

També disposem del rack d’equips tècnics, discoteca-fonoteca per a l’arxiu musical i sonor de l’emissora i taller tècnic. 

 

 

Entrada
Accés a Ràdio Pineda, al C/ Justícia, 25

 

 

Ràdio Pineda emet des del Centre Emissor de Pinemar (CEP), instal·lació municipal de l’Ajuntament de Pineda.

 

 

controls radio 2016