Vés al contingut
Fuita d'aigua

L'Ajuntament de Pineda i Sorea acorden una inversió de 205.000 € per quatre actuacions urgents a la xarxa d'aigua

El cost l'assumirà la companyia i no repercutiran en el rebut de l'aigua dels consumidors. L'Ajuntament de Pineda va convocar ahir una reunió amb Sorea després de l'avaria del 16 de març que va deixar sense aigua 5.000 abonats durant 24 hores. L'Ajuntament de Pineda i l'empresa adjudicatària del servei de l'aigua al municipi, Sorea, es van reunir ahir, en una trobada d'urgència acordada després de l'avaria de Roig i Jalpí, que el 16 de març va deixar 5.000 usuaris sense aigua durant 24 hores. Va ser una avaria en què una mateixa canonada es va trencar per tres llocs.

Reparació de les canonades

Tres avaries consecutives a la xarxa d'aigua deixen sense aigua molts veïns durant 24 hores

L'avaria a la canonada general del servei d'aigua potable de Pineda d'ahir va causar una greu afectació del servei a Les Creus, el Polígon Industrial de Mas Roger, Can Cornet i Poblenou. El trencament es va produir al carrer Roig i Jalpí, al centre de Pineda i quan els operaris ja tenien enllestida l'avaria, es va produir una segona avaria. A la nit hi va haver una tercera avaria que es va solventar prop de les 12 de la nit.

Avaria a Pineda

Una avaria a la canonada general d'aigua potable deixa sense servei bona part de Pineda

L'avaria a la canonada general del servei d'aigua potable de Pineda ha estat reparada aquest migdia, segons ha informat la companyia Sorea. El serevi es restableix per sectors i barris de forma progressiva des de les dues del migdia. Des de primera hora del matí hi ha hagut un tall en el subministrament d'aigua al barri de Les Creus, el Polígon Industrial de Mas Roger, Can Cornet i Poblenou.

Subscriu-te a aigua