Vés al contingut
1

L'edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya es celebrarà entre el 23 i el 29 de març amb sortida des de Calella

Foto:www.voltacatalunya.cat
 

La Volta Ciclista a Catalunya ja té definides les set etapes que conformaran l’edició 100 de la prova, que es celebrarà entre els propers 23 i 29 de març de 2020. La primera etapa té sortida i arribada a Calella. Després que en les últimes setmanes s’hagin anat anunciant bona part dels acords amb els municipis que acolliran una sortida o arribada, ara es dona a conèixer l’ordre exacte de les etapes de la ronda catalana, que tornarà a presentar un recorregut variat i atractiu, que combina la muntanya, etapes propícies per a escapades o arribades a l’esprint i una contra-rellotge individual.

El proper dia 6 de febrer tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona, a les set de la tarda, la presentació oficial de 100a edició, on es faran públics tots els detalls de quilometratge, ports puntuables, particularitats del recorregut i moltes sorpreses més.


 

El 2020 la Volta Ciclista a Catalunya, que va viure la seva primera edició l’any 1911, celebrarà la seva edició número 100, una xifra que en les proves per etapes només han assolit el Tour de França i el Giro d’Itàlia.

La cançó 'Eclipsi' de Blaumut ha estat la triada per l'edició 100 de la Volta.