Vés al contingut
1

L'Ajuntament aprova el Reglament del Servei d'Informació i Atenció a les Dones i el Servei Integral per garantir els drets del col·lectiu LGTBI

La regidora d'Igualtat, Verònica Rebollo, va explicar en el darrer ple de l'Ajuntament de Pineda, que «s'ha aprovat el reglament del servei a Pineda i ara s'amplia el ventall d'actuacions».Tots els partits hi van votar a favor.

El regidor Jaume Valls d'ERC-JxP va dir que «és important que tothom tingui els mateixos drets i pot ser una eina eficaç, i -va afegir- que es pugui aplicar el més ràpid possible».

Marcos Ortega, portaveu de Pineda en Comú, va dir que «el servei ja funcionava però és important aprovar la reglamentació per donar-li més funcionalitat». També va demanar «més hores de servei sobretot a l'estiu».

La regidora d'En Marxa-JxCat, Noemí Llorens, va dir que «cal tenir en compte la violència en assetjament psicològic, més difícil de detectar i per tant, més vulnerable».

El SIAD a Pineda ofereix atenció psicològica i advocat. El servei s'atén al Carrer Barcelona de Pineda 33-35 entresol, L'horari d'atenció és els dimarts i dijous de les 4 a les 7 de la tarda o per tel. al 93 767 18 43. Mail siad@pinedademar.org