Vés al contingut
1

Presentada la 5à Cursa Jove de Pineda organitzada pels alumnes del Pla de Transició al Treball

Aquest migdia s’ha presentat una nova edició de la Cursa Jove de Pineda a la Sala de Plens de l’ajuntament. La cursa impulsada pels alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) de Pineda arriba enguany a la 5a edició amb el repte d’arribar als 400 participants. L’ acte ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Pineda Xavier Amor, el President del Consell Esportiu del Maresme Jordi Matas, l’Assessor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona Antonio Carmona, la Regidora d’Educació Sandra Pérez i el Regidor de Joventut Jorge Torres.  Els professors Cristina Márquez i Xavi Jacobo han dit que «no és fàcil la organització però estan molt implicats en fer-la».

El president del Consell Esportiu del Maresme Jordi Matas ha dit que «és una aposta per ensenyar que darrera de cada cosa hi ha molta feina a fer». Antonio Carmona de la Diputació de Barcelona ha dit que «és una proposta magnífica de cohesió social i integració i salut».

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «la cursa és una excusa per treballar moltes altres coses amb els joves».

 

La cursa té com a principal característica que està organitzada per joves, atès que està impulsada amb la implicació directa dels alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) de Pineda de Mar, que participen activament en totes les fases prèvies de l’organització i que, amb el suport del professorat, s’encarreguen de tota la logística necessària per a la celebració de l’activitat. En representació d’aquest alumnat han intervingut a l’acte Hafsa Loudaini, del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Juan Carlos Pindado del curs d’auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas.

 

1


 

Obertes les inscripcions per la Cursa Jove 2020

Ja estan obertes les inscripcions per la 5ª Cursa Jove de Pineda que es celebrarà el proper diumenge 29 de març, en modalitat 5 o 10 quilòmetres. Es poden fer a través de la web www.pinedademar.cat/cursa-jove i també a través de la web www.gesport.cat, ja que és una prova puntuable del Circuit Maresmenc de Curses. Es podran fer inscripcions per aquests mitjans fins el 26 de març sense límit d’edat. També serà possible inscriure’s el mateix dia de la cursa, una hora abans de l’inici, al mateix punt de sortida a la platja dels Pins.

 

1