Vés al contingut
1

Crida a recollir material per a fer mascaretes

L'Ajuntament de Pineda fa una crida a empreses que puguin aportar material per a fer mascaretes. S'ha iniciat una campanya per compilar tot el material necessari per a fer mascaretes, que s'ha ofert a fer i cosir l'entitat El Caliu del Cor. L'Ajuntament demana que les empreses que estan tancades i puguin subministrar material, es posin en contacte amb l'Ajuntament. Cal la roba per fer-les, un tipus de roba-paper Pullon o similar de cel.lulosa, i gomes. Algunes empreses de Pineda, com ara Puntielàstic, ja s'han ofert a donar les gomes.

Per tant, si la teva empresa es troba tancada i tens aquest material, el pots subministrar per a fer mascaretes que són necessaries.

El Caliu del Cor vol posar-se a fer les mascaretes tant punt tinguin el material. Les mascaretes es podran desinfectar gràcies a la col.laboració dels dentistes i veterinàries que aplicaran una esterelització del material. També es demana per tant, la col.laboració dels dentistes locals o dels veterinaris.

Taxistes de Pineda s'ofereixen també per fer les tasques de trasllat de material i logística necessària. Per tot plegat, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Pineda.

Foto: ACN