Vés al contingut
1

Dra. Ramos: «Les mesures preventives, la higiene -sobretot de les mans- i el confinament, són vitals per reduir els contagis per Covid-19»

Escolta aquí l'entrevista

 

Foto: ICS Regió Sanitària de Girona

 

La Directora de l'EAP de Pineda de Mar, la Dra. Ramos ha demanat «distància de seguretat entre les persones perquè és virus és més contagiós que la grip i és important respectar les mesures de seguretat que s'han explicat».

En una entrevista a Ràdio Pineda ha dit que «el personal sanitari pateix un gran estres amb un canvi important en la forma de treballar». Ha dit que «cal la protecció del personal mèdic perquè actualment és vital que estigui operatiu» i ha explicat que s'ha establert un nou protocol. Ha dit que «pateixen pressió i tensió i ha demanat el suport de tothom».

Ha afegit que les trucades al 061 són moltes però ha ofert el telèfon del CAP per trucar, que pot orientar als possibles malalts amb indicacions importants. Ha demanat tranquil.litat però seguir amb atenció els grups de risc com la gent gran o amb patologies anteriors».

També ha dit que es pot trucar al telèfon 93 326 89 01 -Call Center- que pot orientar a cada pacient sobre què ha de fer.