Vés al contingut
1

Primera setmana de La 'Tómbola' de Pineda repartint premis i amb 140 establiments adherits

La campanya comercial d'estiu a Pineda compleix una setmana, amb molt bona acollida. Participen 140 establiments comercials i ja s'han donat descomptes de fins a 30 € i també regals directes dels comerços pinedencs. Els establiments adherits a la campanya seguiran repartint les 150.000 butlletes amb premi segur fins el 29 d'agost. Totes les butlletes tenen premi: des de descomptes de fins a 100 € per gastar en altres establiments adherits a regals directes com calçat i roba, productes de cosmètica, objectes de regal, pernils, sopars per a dues persones, serveis de perruqueria, tractaments de bellesa, etc. Tots els establiments participants estan identificats amb un cartell a la porta.


 

Gran sorteig final de 3.000 €


 

A banda dels descomptes i premis directes, cada butlleta té un número d’identificador que serveix per participar en el gran sorteig final de 3.000 € per gastar al comerç de Pineda. Per participar els clients han de conservar la part on apareix aquesta numeració. El 29 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Pineda, realitzarà el sorteig dels 3.000 €La 'Tómbola' també celebrarà un gran sorteig final amb un premi de 3.000 € per gastar als comerços de Pineda.


 

Sorteig de 500 € a través de les xarxes socials


 

A més del sorteig dels 3.000 €, també es farà un sorteig entre totes aquelles persones que comparteixin una foto seva amb una butlleta de la campanya i etiquetin a les xarxes socials de la campanya @tombolapineda a Facebook, Twitter i Instagram. El sorteig serà de 500 € per gastar als comerços de Pineda i s’acceptaran fotografies penjades i etiquetades fins el 16 d’agost.


 

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Pineda de Mar i amb el suport de l’associació de comerciants Gent de Pineda té com a objectiu mobilitzar 3 milions d’euros en el comerç local de Pineda. L'Ajuntament de Pineda de Mar hi aporta 200.000 € per tal de potenciar l'economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi.