Vés al contingut
1

Dofi Jet Boats continua el seu servei per la costa del Maresme i la Costa Brava aquest estiu

Foto: Dofi Jet Boats

 

Escolta aquí l'entrevista a Dofi Jet Boats

 

L'empresa Dofi Jet Boats és una empresa turística de la zona que ofereix viatges en vaixell a la façana marítima entre Calella i Tossa. Enguany, l'empresa de transport en vaixell segueix oferint el seu servei a mar, tot i la difícil situació que viu el sector serveis. La majoria de la clientela que gaudeix d'aquest servei sol ser estrangera, així doncs aquesta temporada el servei s'enfoca més cap al turisme de proximitat.

 

El gerent de l'empresa, Joan Soreda, ha explicat a Ràdio Pineda que s'han adaptat a la nova situació per oferir un servei turístic amb les mesures de seguretat i d'higiene adequades abord de les embarcacions. Ha afegit que «els vaixells tenen un ampli espai que permet garantir la distància de seguretat», però tot i així «s'ha de portar mascareta».

Joan Soreda, gerent de Dofi Jet, ha volgut enviar un missatge a la gent per animar a gaudir d'una experiència diferent i «conèixer una mica més les nostres costes».

 

 

Descomptes i promocions per residents

Enguany, per tal de promocionar el servei turístic entre els residents de la zona, Dofi Jet ha afegit un seguit d'ofertes pels caps de setmana: descompte de fins al 25€ els caps de setmana pels residents a les comarques del Maresme i La Selva, i també apliquen un descompte del 50% els caps de setmana pels residents habituals de les poblacions on naveguen (Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Blanes, Lloret i Tossa). A més, tots els dies tenen disponible un descompte familiar, amb un bitllet d'adult, un nen rep un viatje gratis. Les ofertes s'apliquen directament a les guixetes de Dofi Jet a les platges.

 

Les persones interessades en aquestes excursions tenen diverses maneres de reservar: via online al seu portal web www.dofijetboats.com, també al telèfon de contacte +34 628 352 250 o bé anant a les guixetes instal·lades a les platges per on circulen, que a Pineda es troba a prop de l'estació de tren.

 

 

 

Sorteig d'un viatge en vaixell amb Dofi Jet Boats i Ràdio Pineda aquest dissabte

Ràdio Pineda i l'empresa Dofi Jet Boats et regalen un viatge en vaixell per a dues persones per la costa del Maresme i Costa Brava. Durant el mes de juliol, hem sortejat viatges en vaixell.

 

Aquest dissabte vinent al matí serà l'últim sorteig. Pareu atenció a la programació de Ràdio Pineda. En qualsevol moment us demanarem una trucada al 93 767 19 19. La primera persona que truqui, obtindrà un viatge en vaixell per a dues persones entre Calella i Tossa, amb Dofi Jet Boats.