Vés al contingut
1

Marineland Palafolls té operatiu tot el parc aquest estiu

Foto: Marineland

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Marineland Palafolls té obert aquest estiu les seves instal·lacions per tal que les famílies i les persones que ho vulguin puguin gaudir del parc aquàtic amb tobogans, piscines infantils i espectacles de dofins i aus exòtiques. Tot i que el parc va haver d'obrir més tard del compte a causa de la crisis sanitària, des de la direcció del parc aquàtic fan una valoració positiva de la temporada. Alfons López, director de Marineland ho ha explicat a Ràdio Pineda.

 

 

Alfons López ha explicat quines mesures de seguretat han aplicat per tal d'accedir i gaudir del parc, com ara l'ús obligatori de la mascareta o mantenir les distàncies de seguretat. També ha dit que els clients trobaran cartells amb informació a tot el recinte.

 

 

 

El parc aquàtic Marineland Palafolls estarà obert fins el dia 31 d'agost. Recordeu que Ràdio Pineda sorteja entrades per anar al parc aquàtic aquest dissabte al matí. Estigueu atents a la programació perquè quan el locutor faci la menció en directe podreu guanyar entrades dobles per anar al parc aquàtic trucant a Ràdio Pineda 93 767 19 19.