Vés al contingut
1

Pineda de Mar entrega 3000 € i 500 € dels sorteigs de fi de la campanya comercial de la Tómbola de Pineda

Aquests 3000 € i 500 € els podran gastar als comerços de Pineda adherits a la campanya comercial, que ha repartit durant l’estiu milers de descomptes i regals directes.


 

L’Ajuntament de Pineda ja ha entregat els primers premis finals de la campanya de dinamització comercial Tómbola Pineda. Concretament, s'ha repartit el premi de la butlleta número 110.170 premiada amb 3000 € que el guanyador podrà gastar-los directament i sense necessitat de compra mínima en tants establiments com desitgi i fins al 4 d’octubre. D’aquesta manera es posa fi a la campanya comercial realitzada durant l’estiu que ha lliurat als clients dels establiments de Pineda de milers de descomptes i premis directes.

 

1

 

L'alcalde Xavier Amor també ha fet entrega dels 500 € a la guanyadora del concurs que es va realitzar a través de les xarxes socials per tal de donar a conèixer la campanya i els comerços de Pineda adherits. Ambdós premis s'han entregat en xecs de 25 € cadascun per gastar a qualsevol dels establiments de Pineda de Mar adherits a la campanya.

 

1


 

De moment, queden per entregar 3000 € del primer sorteig de final de campanya, i amb el número de butlleta guanyador 2054. La persona que tingui aquest número té fins el dilluns 7 de setembre a les 13 h per reclamar el seu premi. Des d’aquell moment, el número guanyador serà el 2055, que tindrà una setmana més per reclamar el seu premi dirigint-se al Centre Innova amb la butlleta agraciada.