Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda fa entrega del segon premi de 3000€ de la Tómbola de Pineda

Escolta aquí a Ester Bisbal

 

La guanyadora dels 3000 de la Tómbola de Pineda ha estat Ester Bisbal i Capellades.

 

L'entrega del premi es va fer ahir a l'Ajuntament de Pineda. La guanyadora ha presentat la butlleta amb el número 2055, que és l'immediatament posterior al 2054, que és el número que va resultar guanyador, però no ha aparegut la butlleta. Recordem que cada setmana canviava el número pel següent, en cas de no aparèixer la butlleta.v

Ara la guanyadora ja disposa de 120 vals de compra de 25€ que podrà gastar al comerç de Pineda que ha participat de la campanya, en total 140 comerços i empreses de Pineda.

Ester Bisbal ha explicat avui a Ràdio Pineda que «no es feia il.lusions però estava pendent de poder guanyar el premi».

També ha dit que «està sorpresa pel premi i ja té pensat les compres que farà, entre electrodomèstics, roba, complements, calçat o la instal.lació d'un tendall, entre altres compres». Ha dit que «fa pocs dies s'ha traslladat a viure a Badalona i els diners l'ajudaran a poder fer el canvi d'habitatge».

 

1

 

Recordem que també es va fer entrega de l'altre premi de 3000€ al 110170. En aquest cas el guanyador va aparèixer als primers dies i es va poder fer l'entrega també en un petit acte a l'Ajuntament.

 

1

 

1

 

També s'ha fet entrega del premi de 500€ per haver compartit la campanya a les xarxes socials, i la guanyadora ha estat Fina Font. Ha explicat que «ha fet llista per poder fer les compres en diferents comerços de Pineda» i ha afegit «que repartirà bé les compres entre diferents comerços».

1