Vés al contingut
1

Tots els portaveus polítics de l'Ajuntament de Pineda valoren l'inici del nou curs escolar

 

La comunitat educativa de Pineda ha treballat per poder arrencar el curs amb el màxim de garanties. L'Ajuntament de Pineda ha col·laborat amb els centres educatius, ha subvencionat ordinadors per l'alumnat i ha incrementat la freqüència de neteja dels centres educatius, afegint una neteja i desinfecció cada migdia a les neteges que es fan diàriament. Els centres educatius també han aprofitat totes les portes d'entrada i sortida i han esglaonat horaris per evitar aglomeracions. Ho ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que les direccions dels centres i el conjunt de representants de la comunitat educativa s'han trobat en una reunió prèvia, junt amb l'Ajuntament de Pineda i el Departament d'Ensenyament. En aquesta reunió el missatge ha estat ha estat de compromís i responsabilitat. Xavier Amor ha dit que els centres necessiten més recursos del Departament, i ha expressat el seu suport a tot el professorat.

A més de les escoles i instituts, han començat el curs les llars d'infants i també l'Escola d'Adults Municipal Natura de Pineda de Mar.

 

 

La regidora portaveu d'ERC-JxPineda, Mònica Palacín, ha dit que «s'ha de fer un missatge a tota la comunitat educativa de Pineda per com han acabat el curs i com ha començat aquesta nova etapa».

El regidor portaveu de Pineda en Comú, Marcos Ortega, ha dit que «la comunitat educativa ha fet un gran treball i ara el missatge és treballar tots junts per tenir una educació segura i de qualitat».

La regidora portaveu d'En Marxa-Junts per Catalunya, Noemí Llorens, ha dit que «el curs serà diferent i s'ha fet una gran feina prèvia per a poder iniciar el nou curs». Ha afegit que «els centres educatius han assumit molta responsabilitat a l'hora de començar el curs».