Vés al contingut
1

Esther Deprius nova presidenta del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. La prioritat: 'tornar a fer teatre'

Fotos: Ràdio Pineda i Centre Cultural

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Esther Deprius

 

 

 

 

Han estat sis mesos llargs sense activitat al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda a causa de la pandèmia. A mida que es van reobrint espais culturals, el Centre ja ha anunciat que el dia 18 d'octubre vol celebrar la seva Diada on també es presentala nova temporada de teatre, sempre i quan, la crisi sanitària ho permeti. Això sí, amb un aforament limitat del 70%. Així ho ha explicat a Ràdio Pineda la nova presidenta del Centre Cultural Esther Deprius.

 

 

Durant la presentació de la temporada de teatre es vol fer un homenatge als 90 anys del Centre cultural. Esther Deprius ha dit que la temporada de teatre començarà per Nadal amb la tradicional representació de 'Els Pastorets' i destaca, aquest any, la tornada de la representació de 'Els Pastorrats'. Deprius ha dit que seran uns Pastorets molt especials i musicals.

 

2

Una escena de 'Els Pastorets'. Foto: Centre cultural i Recreatiu de Pineda

 

 

 

Durant la temporada de teatre es podran veure espectacles que s'havien d'estrenar aquest any i que a causa de la pandèmia es van haver d'ajornar. Per tant, de cara al gener de l'any que ve s'estrenarà l'obra 'Set anys', a l'abril es podrà veure 'L'estranya parella' i al juliol s'estrenarà 'Matilda' amb diverses representacions durant tot l'estiu. Totes les obres de teatre són produccions pròpies del Centre cultural i Recreatiu.

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

L'any 2021 no hi haurà concurs de teatre però sí que, aquest any, es farà l'entrega dels premis del concurs de teatre de l'any passat prevista pel proper mes de novembre on també es podrà veure el musical 'Spamalot'.

 

5

La sala gran del centre. Foto: Centre Cultural

 

 

 

Recordem que la setmana passada hi va haver assemblea de socis i també es va triar la nova junta directiva. La presidència del centre l'encapçala Esther Deprius. És la segona dona en presidir el Centre Cultural en 90 anys d'història de l'entitat. La primera presidenta del Centre Cultural va ser Maria Poch.

 

 

5

Ester Deprius amb l'equip que l'acompanyarà durant els propers 4 anys com a presidenta del centre. Foto: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda