Vés al contingut
1

Comencen les inscripcions pels cursos de català de nivell inicial i bàsic 1

L'Oficina de Català de Pineda fa a partir d'aquest dijous les inscripcions pels cursos de català de nivell inicial i bàsic 1. Són cursos presencials que es faran aquest trimestre i que començaran el dia 28 de setembre. La tècnica de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Pineda Aina Torruella ha explicat que l'objectiu dels cursos és iniciar-se amb la llengua catalana, treballar la comprensió oral i aspectes de la vida quotidiana.

Aina Torruella ha dit que els cursos estan dirigits a persones nouvingudes o que fa temps que viuen a Catalunya i vulguin aprendre a parlar o entendre el català.

 

El curs de català inicial es farà els dimarts i dijous de 3 a 5 de la tarda i el curs de nivell Bàsic 1 de català es farà els dilluns i dimecres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12h. Els cursos s'impartiran a la Oficina de Català de Pineda a la Plaça d'Orient 9. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al web: www.cpnl.cat/maresme. Les inscripcions es poden fer fins el dia 25 de setembre