Vés al contingut
1

La vacunació de la grip a Pineda es farà als dos casals d'avis

 

L'Ajuntament de Pineda ha cedit al Departament de Salut els dos casals d'avis per la vacunació de la grip. L'alcalde, Xavier Amor, ha anunciat que ja tenen la logística preparada i ho posen a disposició de l'Àrea Bàsica de salut de Pineda perquè allà es puguin fer les vacunacions de la grip. Ha dit que és una bona decisió, i per tant, l'Ajuntament cedirà aquests espais, igual que fan amb les donacions de sang.

 

Xavier Amor ha volgut recordar també que la vacunació de la grip és una vacunació de gent sana. Ha explicat que la proposta del Departament de Salut és encertada, per no tensionar més els espasis dels ambulatoris, com és el cas del CAP de Pineda i el dispensari de Poblenou.

Xavier Amor ha explicat també que la regidoria de Gent Gran, Verònica Rebollo, prepara per després de la campanya de vacunació de la grip, poder reobrir els serveis de

forma parcial els casals d'avis Les Mèlies i el de Poblenou. Ha dit, però, que "prima per sobre de tot la salut, que alhora la gent gran necessita algun espai de lleure, i que s'ha d'estudiar molt bé aquest equilibri".

 

1
Consultori de Poblenou. Foto d'arxiu