Vés al contingut
1

Aquest dilluns hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

 

Foto: El ple serà telemàtic novament. Foto d'arxiu

 

Escolta aquí l'entrevista a l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor

 

 

El ple portarà a aprovació la proposta del govern municipal d'un nou ajut destinat a empreses. L'objectiu és subvencionar en fins a un 30% l’import liquidat de la taxa d’escombraries (comercial i industrial). Xavier Amor ha avançat que durant la setmana també concretaran l'ajut per les terrasses dels bars i restaurants.

 

El ple també tractarà l'aprovació d'una modificació pressupostària per atendre la despesa per subvencions d'empreses i comerços.

 

El ple porta a aprovació inicial l’expedient de cessió gratuïta a favor del Servei Català de la Salut del terreny del C/ Tribala, 15 per la construcció del nou CAP de Pineda.

L’Ajuntament és propietari d’aquesta parcel·la de terreny, amb superfície 1.247 m 2. Per Decret de l’Alcaldia el 26 de novembre de 2009, es va oferir al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya la cessió del solar de referència per a destinar-lo a Centre d’Atenció Primària. Un cop acceptat el solar, ara passarà per ple aprovar inicialment l’expedient de cessió gratuïta a favor del Servei Català de la Salut.

La previsió és que el 2021 comencin les obres i després duraran 18 mesos.

Xavier Amor ha dit que la crisi sanitària ha posat de manifest les mancances en sanitat, però ara, es fan passes per millorar i «si tot va bé veurem les màquines treballant els pròxims mesos»

 

També passarà per ple una actuació de millora de les instal.lacions del complex esportiu Can Xaubet i d'altres punts en matèria d'urbanisme.

 

En l'apartat de mocions, se'n tractaran dues:

 

-Moció presentada pel Grup municipal ERC Junts per Pineda perquè Pere Casaldàliga doni nom a un carrer o a

una plaça pública de Pineda de Mar.

-Moció presentada pel Grup Municipal En Marxa-Junts per Catalunya "En defensa de la unitat de la llengua

Catalana".

 

El ple és dilluns, 30 de novembre, a les 5 de la tarda. Ràdio Pineda el retransmetrà en directe a través de l'emissió per internet: a radiopineda.cat i amb l'APP de Ràdio Pineda. També en directe pel canal YouTube de l'Ajuntament de Pineda. En diferit el podreu tornar a escoltar per la 94.6 FM dimarts a les 9 del vespre i també el podcast on line.