Vés al contingut
3

L'Institut Euclides recull joguines a benefici de Creu Roja i la ONG Ilusión Solidaria

 

L'Institut Euclides organitza, un any més, una campanya de recollida de joguines amb l'objectiu que els nens i nenes de les famílies més vulnerables puguin gaudir d'un Nadal màgic.

 

Aquest dilluns 30 de novembre ja podeu portar joguines noves o bé que estiguin en bon estat al mateix institut. Els alumnes, conscients de la situació actual marcada per la pandèmia, entenen que moltes famílies ho estan passant malament i per això organitzen la campanya a benefici de Creu Roja de Pineda i la ONG Ilusión Solidaria. Ho ha explicat Fernando Medinilla alumne de 4rt A de l'Institut Euclides.

 

La recollida de joguines es fa al pati de l'institut i per col·laborar, com dèiem, podeu portar joguines noves o bé que estiguin en bon estat per tal de donar-les-hi un segon ús. Daniel Triado alumne de 4rt A de l'institut Euclides ha fet una crida perquè els ciutadans col·laborin amb la campanya.

 

La campanya de recollida de joguines de l'Institut Euclides comença aquest proper dilluns 30 de novembre i es fa de 4 a 6 de la tarda al pati de l'institut.

També recolliran joguines el dilluns 14 de desembre de 16h a 18h i el dilluns 21 de desembre la recollida es farà de 10 del matí a 1 del migdia.

 

2