Vés al contingut
1

Esquerra Republicana inicia la campanya a Mataró, amb el pinedenc Pere Aragonès com a candidat a la presidència de la Generalitat

Fotos: Premsa ERC

 

Ahir divendres Esquerra Republicana de Catalunya va iniciar la seva campanya al Parlament de Catalunya al Maresme. Mataró va donar el tret de sortida a una campanya atípica per unes eleccions que, segons el candidat pinedenc a la Presidència Pere Aragonès , no s’haurien d’haver celebrat ara:

 

La pandèmia hauria de centrar totes les nostres atencions. Però ens porten aquí, davant les urnes ”. En aquest context, la sortida de la crisi sanitària, i la reconstrucció nacional és el principal objectiu del partit: “ hem de posar tota la força en una reconstrucció que ha de ser econòmica, sí, però sobretot social i emocional. Hem de cuidar els qui ens cuiden ”.


 

Segons recull el comunicat d'ERC-JxP, el format d’aquest acte, com els de la resta d’actes d’aquesta campanya, s’ha adaptat a la situació pandèmica actual.

1

En l’acte també va participar l’actual diputada al Parlament de Catalunya,la pinedenca Mònica Palacín, en la seva intervenció ha fet una lloança per l'alcaldessa de Caldes d'Estrac, Rosa Pou, que ahir va renunciar a l'alcaldia de la seva vila, per problemes de Salut «causats per un seguit d’amenaces, pressions, coaccions i denúncies infundades».

Palacín es va referir a un dels dèficits que pateix el Maresme: la xarxa de rodalies. "Cal millorar rodalies, la xarxa més antiga. Estem cansats de veure com l'estat no fa les inversions necessàries per tenir una xarxa moderna i que doni solucions als problemes de la ciutadania ". Palacín ha demanat tenir en compte que "tant les inversions a llarg termini, com també dedicar-se al manteniment de la xarxa actual ".

1

Pere Aragonès va acabar la seva intervenció dient: “ Vull ser el primer servidor al servei de tots i de cadascun dels ciutadans de Catalunya. Els ciutadans d’aquest país són el més preuat que tenim. Ara més que mai cal parlar clar en defensa dels serveis públics. Volem estar al costat de la gent ”.

 

Segons ha informat Esquerra Republicana, el format d’aquest acte, com els de la resta d’actes d’aquesta campanya, s’ha adaptat a la situació pandèmica actual. El seguiment de les mesures de seguretat per la Covid-19 ha estat molt estricte tant en la reducció de l’aforament com en la distància entre persones, en un acte que s’ha pogut seguir en directe pel canal de Youtube d’Esquerra Republicana. De fet, el partit està demanant al seu electorat que no es desplaci de municipi per assistir als seus actes, i que els segueixin prioritàriament des de les retransmissions per les xarxes socials.