Vés al contingut
1

Inici d’obres del nou col·lector d’aigües pluvials al passeig Marítim

 


Són les obres de construcció d’un nou col·lector d’aigües pluvials al passeig Marítim que conduirà fins a l’estació de bombeig situada a la platja dels Pescadors. Aquesta actuació es troba continguda al projecte de millora del drenatge del nucli urbà. Les obres afectaran el tram comprés entre el carrer de Mar i el carrer Moragas i Barret. Amb aquest nou col·lector es vol millorar la recollida d’aigües pluvials que fa que en episodis de pluja intensa aquesta via quedi inundada.


 


 

Afectacions al trànsit

Durant les 14 setmanes que es preveu que duraran les obres es tallarà el trànsit de vehicles en el sentit est de la marxa (direcció Santa Susanna) en el tram comprés entre la plaça de l’estació fins a l’arbre verd. Les obres afectaran,doncs, al carril més proper a la via del tren.

L’actuació també obliga a traslladar les parades del mercat ambulant de Pineda Centre (divendres) que s’instal·laven en aquesta zona. Per això s’ampliarà el mercat fins al pont de l’Hotel Taurus, ocupant part dels carrers adjacent a la plaça Sara Llorens (carrer Josep Misser i Pintor Fortuny).

Les obres s’han adjudicat a l’empresa ROMA, Infraestructures i Serveis SAU per un import de 261.366,04 €.

 

1

 

1