Vés al contingut
1

José Maria Cano (C's): «Volem ser decisius per tenir un govern constitucionalista al Parlament de Catalunya»

 

Foto: Ciutadans

 

Escolta aquí l'entrevista

 

 

El diputat José Maria Cano (C's) ha tancat avui el cicle d'entrevistes arran de les Eleccions al Parlament de Catalunya, d'aquest diumenge. Ha dit que «formen un bon equip i treballen per ser decisius i poder tenir un govern constitucionalista». Per això animen a anar a votar «tot i la situació actual» i ha afegit que presenten un programa electoral centrat en posar fi al procés, en potenciar l'economia o en aspectes en seguretat». Ha dit que «volen que Catalunya sigui puntera, amb la prioritat de la bona gestió sanitària sense perdre de vista l'economia i les ajudes directes».

Ha defensat ajudar a les empreses i també al sector turístic, i centrar-se «en una reconstrucció econòmica i social, perquè els anys del procés no han portat res de bo».

José Maria Cano ha dit que «s'ha perdut temps i oportunitats i han marxat moltes empreses de Catalunya amb gran inestabilitat». Ha afegit que «cal pensar en allò que ens uneix i amb moltes coses es poden posar d'acord, com l'atur, l'economia o la gestió de la pandèmia».


 

Del seu programa destaca «posar fi al procés, la reconstrucció per donar resposta a les pimes, autònoms i treballadors i ajudar al retorn de les empreses». També volen recuperar la sanitat pública amb més inversió, enfortir les polítiques socials i d'ajut a les famílies i per una regeneració democràtica. També ha dit que un altre propòsit és lluitar contra la inseguretat i les 'okupacions' d'habitatges que lidera Catalunya.


 

Del Maresme ha dit que «té reptes com la millora de la mobilitat amb la fi del peatge de la C32, millorar el transit de la NII cap a l'autopista, i solucionar els problemes que té el litoral i les afectacions dels temporals».

En l'entrevista ha dit que «el Parlament estarà molt fragmentat i aposten per un govern en equip amb forces fidels a la Constitució, amb una gestió diferent que aporti beneficis».

Pel que fa a altres forces ha dit que «el projecte de Vox no té res a veure amb el seu perquè no respectes aspectes bàsics com ara ser pro-europeu, o la defensa de les llibertats personals, entre altres».

De Carlos Carrizosa ha dit que «és noble amb ideals i transparent i que gran capacitat de treballar». Ha demanat el vot per C's «a les eleccions ens hi juguem molt, i la millor força per representar el canvi és Ciutadans».

José Maria Cano és regidor a l'Ajuntament de Premià de Mar, i diputat al Parlament de Catalunya. És també el nº7 de C's en aquestes eleccions per la Demarcació de Barcelona.