Vés al contingut
1

Xiaoké Martí i Aragonès aconsegueix la seva millor marca personal als 100m llisos i participarà al Campionat Absolut d'Espanya

 

Fotos. ADIAM

 

Ha participat al Campionat d'Espanya de Promeses Paralímpiques d'Atletisme el cap de setmana a Toledo. La Xiaokè ha superat el seu rècord personal i el temps exigit mínim per a participar en el campionat absolut d'Espanya. S'ha disputat la primera jornada del Campionat d'Espanya Liberty de Promeses Paralímpiques atletisme 2021.

Per primer cop ADIAM era present al campionat amb la jove atleta Xiaoké Martí i Aragonès. Va participar als 100 metres llisos dins la categoria T35, per les competicions oficials. Ha obtingut la mínima pels campionats de Clubs a Sevilla del pròxim mes de juny, i un nou record personal de 26,99 i es veu reflectit l'esforç i la tenacitat d'aquesta d'esportista. També la confiança amb les seves entrenadores i la seva família que li dóna el suport necessari. La seva entrenadora Clàudia Cejas l'ha acompanyat i també la seva família.

 

1


 

Els seus pares, a traves de les xarxes socials també han manifestat «la felicitat d'acompanyar-la en aquests objectius i reptes que serveixen per anar endavant i no posar sostres ni límits a la vida, i conèixer gent nova». Han afegit que «malgrat les suposades dificultats es poden fer coses increïbles amb normalitat, molta alegria i sense complexes, amb un orgull i una autoestima increïbles». Xiaoké havia competit feia dues setmanes al campionat de Catalunya amb molt bons resultats.

 

1


 

El Campionat d'Espanya Liberty de Promeses Paralímpiques d'Atletisme són també una aposta per la inclusió i la diversitat i puntuen per als Jocs Paralímpics de Tòquio i per les noves promeses, com ara la pinedenca Xiaoké Martí i Aragonès. La competició ha tingut la presència de destacats esportistes paralímpics de tot l'Estat buscant el passi pels Paralímpics de Tòquio de l'estiu.