Vés al contingut
1

El pinedenc Rafa Garcia presenta el seu llibre 'El Universo hecho verso'

 

Foto: Portada del llibre

 

Escolta aquí l'entrevista


 

En aquesta obra hi trobarem una forma senzilla i pràctica perquè el lector pugui comprendre l'univers i el seu contingut amb explicacions, des del Big Bang fins a l'actualitat, i tots els esdeveniments del cosmos. Hi ha pensaments i reflexions de l'autor, que inclou una teoria d'ell mateix basada en les forces electromagnètiques. Rafa Garcia ha explicat que «sempre ha estat un tema molt interessant als humans i ell ho ha volgut explicar de forma senzilla»

 

En l'actualitat, ha aconseguit desenvolupar una teoria basada en forces electromagnètiques i com aquestes influeixen i interactuen amb les energies i les matèries en l'univers. Rafa Garcia ha explicat que «fa falta molt de temps per entendre el funcionament de l'Univers» i ha afegit que «tota la vida prové de l'Univers i de vegades no en som prou conscients en el dia a dia».

Rafa Garcia també ha dit que «l'Univers s'expandeix encara que costi d'entendre. Finalment ha dit que «la vida a la terra acabarà en algun moment, no només per causes humanes sinó perquè hi haurà uns canvis tant important al sistema solar i a les galàxies properes que tot tornarà a començar de zero». De totes formes ha dit que «quan això passi, no creu que encara hi hagi humans a la terra».

 

Rafa García va néixer a Barcelona i des de fa 20 anys viu a Pineda. Segons ha dit, quan era molt jove va començar a preguntar-se què eren aquells punts brillants en el cel nocturn. Va començar a buscar tot tipus d'informació relacionada amb l'univers, llegint llibres, revistes especialitzades, assistint a conferències i fins i tot guardant tots els retalls de diaris relacionats amb la ciència i l'astronomia. Ha dit que per ell, «és una passió». També anima a tothom «a mirar el cel de nit i a preguntar-se l'origen de tot plegat».

 

Editorial Círculo