Vés al contingut
1

Podeu demanar beques de l'àmbit educatiu a Pineda fins el 28 de maig

Les famílies de Pineda poden demanar cita prèvia a partir d'avui per presentar sol·licituds de beques en l'àmbit educatiu pel curs que ve. Les sol·licituds es presentaran del 10 al 28 de maig de forma telemàtica (www.pinedademar.cat) o presencialment, sempre amb cita prèvia. Els requisits per accedir a una beca i tota la informació la trobareu al web municipal.


 

L'Ajuntament de Pineda atorga beques per material escolar i llibres de primària i ESO, beques de llars d’infants, casals d'estiu i beques de l’Escola de Música i de l’Escola de Dansa. També hi ha beques per a la pràctica d’esports extraescolars, d'activitats que organitzen entitats esportives o AMPAS de Pineda. Per últim, també es podrà demanar la beca de menjador escolar que atorga el Consell Comarcal. Ho ha explicat la regidora d'Educació, Sandra Pérez Maldonado.

 

La regidora d'Educació, Sandra Pérez Maldonado. ha destacat que enguany l'Ajuntament incrementa l'aportació per beques, fent un esforç per arribar a més famílies amb aquests ajuts.  La dotació de la beca de material escolar i llibres de primària i ESO s'ha augmentat dels 33.000 € de la darrera convocatòria fins als 50.000 € d'aquest any. Pel que fa a la beca d'esports extraescolars, que com a diferència d'altres anys rebran directament les famílies i no les entitats organitzadores, ha vist augmentada la seva dotació en 4.000 € fins els 24.000 €.


 

Beques d’esport extraescolar

Per tercer any l’ajuntament inclou a la convocatòria de beques d’ensenyament les beques per a la pràctica d’esport: l’objectiu del consistori és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva entre els joves sense que la situació econòmica familiar sigui un impedint. L’any passat es van beneficiar d’aquest ajut un total de 244 infants de Pineda.

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà tant de forma telemàtica com presencial. Es podrà presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Si s’opta per l’opció presencial serà imprescindible obtenir cita prèvia a partir de dilluns 3 de maig a través del telèfon 937671560 o bé des de la web citaprevia.pinedademar.org.

 

1