Vés al contingut
1

Estopa, Sergio Dalma, Amaral, Sopa de Cabra, God Save The Queen i molts més a l'Arts d'Estiu 2021

Ja es coneixen els artistes de l'edició de 2021 d'Arts d'Estiu. El festival es celebrarà entre el 3 i el 14 d'agost. Les entrades han sortit a la venda aquest migdia, després de la presentació en roda de premsa on line des del Centre Innova de Pineda.


 

Cartellera de concerts Arts d'Estiu 2021

Estopa 3 d'agost

Els Amics de les Arts 4 d'agost

Sergio Dalma 5 d'agost

Ara Malikian 6 d'agost

Dani Fernández + Belén Aguilera 7 d'agost

Amaral 8 d'agost

Miguel Poveda 9 d'agost

Manel 10 d'agost

Judit Neddermann + Rita Payés i Elisabeth Roma 11 d'agost

Stay Homas 12 d'agost

God Save the Queen 13 d'agost

Sopa de Cabra 14 d'agost

 

Venda d'entrades: https://www.artsdestiu.com/

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «davant la pandèmia cal tenir capacitat de reacció però no ens ha d'impedir gaudir d'un bon festival, que posa Pineda al mapa dels festivals». Ha dit que «el festival s'ha fet gran i per això calia sumar a l'empresa TheProject que els acompanya en el projecte». En la roda de premsa d'avui ha dit que «Pineda vol ser un referent i no partim de zero» posant com a exemple altres festivals i esdeveniments culturals que es fan a Pineda. Ha afegit que «fa falta tenir experiències positives i Pineda està preparada per rebre a tothom». També ha donat les gràcies al CCR i a Arts d'Estiu i a TheProject.

1
 

El director del festival, Xevi Gómez, ha dit que «calia créixer de la mà de la promotora TheProject junt amb la resta d'administracions i col.laboradors». Ha explicat que «es pot presentar una co-producció amb una empresa que té més de 30 anys d'experiència en l'organització de concerts». Ha dit que «ho volen celebrar tot i la pandèmia amb la incorporació d'alguns canvis».

1


 

Avui han sortit les entrades a la venda amb un màxim de 1000 localitats per a cada actuació

També ha dit que «volen generar sorpreses i celebrar-ho tot i les restriccions que caldrà seguir». Totes les entrades seran de seient i per ara, se surt amb mil entrades per a cada actuació, responent al 50% d'ocupació que encara marca el Procicat. Ha explicat que es redueixen les dates del festival entre el 3 i el 14 d'agost però apostant per una programació de qualitat. També ha dit que «aposten pel Village, amb artistes emergents». Xevi Gómez també ha dit que «enguany no hi ha espectacles d'humor o teatre, però estan oberts a noves actuacions dins del festival en futures edicions».


 

A la presentació també s'ha projectat un missatge del Vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha donat «tot el suport a la cultura segura posant en valor en activitats que cohesionen i que situen Pineda i el Maresme com una referència cultural del país».