Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda atorga 31.089 € d’ajuts a autònoms i empreses per pal·liar la càrrega de la taxa d’escombraries

 

Foto d'arxiu
 

92 empreses i persones autònomes de Pineda de Mar es beneficiaran d’una subvenció de fins el 30% de la taxa d’escombraries dels seus comerços i indústries. Després que el passat febrer es tanqués la convocatòria de l’ajut extraordinari per a compensar la càrrega impositiva de la taxa del 2020, la resolució d’aquest ajut destina un total de 31.089,84 € a 92 empreses i persones autònomes del total de les 106 sol·licituds rebudes.


 

Aquesta subvenció estava inclosa dins del primer Pla de Xoc Municipal per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques derivades de la Covid-19. Feia especial referència a empreses i persones autònomes que, amb motiu del primer estat d’alarma decretat, es van veure obligats a tancar els seus negocis. També s’han pogut beneficiar de l’ajut persones empadronades al municipi amb parada als mercats no sedentaris (Pineda Centre i Poblenou).


 

Podeu consultar la relació de sol·licituds aprovades a l’edicte d’atorgament del següent enllaç: https://seu.pinedademar.org/siac/Tablon_ver_doc.aspx?id=626&fichero=1122