Vés al contingut
1

Es posa en marxa la zona verda del passeig marítim de Pineda


 

Ha entrat en funcionament el tram de zona verda del passeig Marítim de Pineda comprés entre el passeig Costa Brava i l’estació de tren. D’aquesta manera tot l’estacionament d’aquesta via serà preferent per a residents durant la temporada d’estiu – de l’1 de juny al 31 d’agost.

A banda de la regulació de zona verda convencional, les persones no residents hi podran aparcar amb tarifes de mig dia (3€) i jornada completa (6€). Aquesta tarifa, com la zona verda, ja s’està aplicant des de l’1 de juny en el primer tram de passeig Marítim a Poblenou.

 

Beneficis targeta verda resident

La targeta verda resident que tenen totes les persones que paguen l’impost de circulació a Pineda permet aparcar de forma gratuïta a tota la zona verda municipal incloent-hi, a partir d’ara, tot el passeig marítim. També permet aparcar gratuïtament durant tot l’any a l’estacionament de la Mina. Respecte a la zona blava de l’aparcament del carrer Tribal (activa de maig a octubre) la targeta resident permet aparcar-hi amb una tarifa especial d’un euro al dia.

 

1