Vés al contingut
1

Comença la programació d'estiu de Ràdio Pineda, amb el lema "Sentim l'Estiu"

Ràdio Pineda comença des d'avui la programació especial d'estiu. I ho fem estrenant els nous jingles cantats de la ràdio, sortejos de regals i amb nou lema: Sentim l'estiu! El plat fort d'aquest inici de l'estiu a Ràdio Pineda serà la revetlla de Sant Joan, amb el nostre DJ Ricard Ubach, per la 94.6FM, a radiopineda.cat i a l'APP de Ràdio Pineda.

 

Aquesta setmana a Ràdio Pineda comencen amb el primer sorteig, el "pack de la Revetlla". Una coca de Sant Joan gentilesa de Sonia Aurea Cakes, una capsa de sis ampolles de cava de Wine Palace de Santa Susanna i un lot de fonts de color i petards infantils, de Pirobuch. Per participar es pot fer des d'aquest matí a través de Facebook de Ràdio Pineda i per telèfon, al 93 767 19 19. 


 

Per la Revetlla, Ràdio Pineda, com l'any passat, et posarà la música de festa per la 94.6FM i radiopineda.cat, amb el DJ Ricard Ubach. Serà des de les 8 del vespre fins les 4 del matí. El mateix dia 23 farem un programa especial Pineda Es Mou al migdia, amb Olga Diéguez, dedicat a la Festa Major Petita de Sant Joan.


 

Per Sant Joan arrencarà la programació estiuenca, amb l'aposta de la música actual i la informació de proximitat de la mà de Pep Basart i Maria-Josep Hernàndez. Alhora, hi haurà diverses novetats, entre les que destaquen els sortejos setmanals, l'espai de lectures d'estiu, el retorn del programa de converses en anglès Fun With English i un nou espai dedicat a Pineda. Pel que fa als regals d'estiu, hi haurà el sorteig d'una estada a l'Hotel Balneari Vichy Catalan i, setmanalment, entrades als parcs aquàtics de la comarca. Bases de participació

 

1