Vés al contingut
1

Aquest dilluns hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

 

Foto d'arxiu

 

Es tracta del ple ordinari corresponent al mes de juny. El ple reconeixerà l'associació del Cos de Protecció Civil i Emergències de Pineda com a «única, vinculada funcionalment a l'autoritat de l'Ajuntament de Pineda». Es tracta d'un cos de voluntariat, amb responsabilitat en actuacions d'emergències i que actua de forma coordinada amb la Policia Local. Amb aquest acord es podrà inscriure al registre d'Entitats Jurídiques de la Generalitat i podrà entrar en servei.

El ple també tractarà també l'aprovació inicial del servei de Taxi a Demanda de Can Carreras. El servei ja funciona, però tindrà un canvi en el seu reglament d'ús, amb un estudi econòmic de gestió i per fer-lo sostenible.

El ple porta a aprovació una modificació de crèdit del pressupost municipal 2021. Es tracta d'un increment total de 5.000 en les partides per compra de mobiliari urbà i nova maquinària i instal·lacions tècniques.

En el ple d'avui dilluns, es donarà compte de les justificacions dels grups polítics municipals sobre les aportacions econòmiques rebudes de l'Ajuntament l'any 2020. Els partits han de justificar a què destinen els diners que reben de l'Ajuntament.

El ple acabarà amb el Torn Obert de Paraules, en què els grups municipals intervindran, per ordre de representació.

El ple es celebra des de les 5 de la tarda de forma telemàtica i es pot seguir en directe per internet, a www.radiopineda.cat, l'APP de mòbil de Ràdio Pineda, i al canal YouTube de l'Ajuntament de Pineda.