Vés al contingut
1

El Mamelló de Pineda participa a les Festes de Sant Pere de Sant Pol

 

Foto de portada. Trobada de l'Associació d'Amics de la Vela Llatina de Pineda El Mamelló amb membres d'A Tot Drap de Sant Pol.

 

Es volen recuperar aquestes festes en col.laboració de l'associació A Tot Drap i la Confraria de Pescadors de Sant Pol. Tres embarcacions pinedenques participaran a la festa diumenge al matí on es farà també la benedicció de les barques i una varada. També es farà un dinar i una processó entre molts altres actes com ara una visita al 'tenyidor de Sant Pol' o bé una xerrada sobre els orígens de la Festa de Sant Pere, entre altres.

L'Associació d'Amics a Vela Llatina El Mamelló de Pineda reprèn així de mica en mica les activitats. Habitualment cada any participen a la Festa de la Mar durant el mes d'agost, i hi ha una gran amistat entre les dues associacions que promouen la vela llatina a l'Alt Maresme. De Pineda hi seran les barques la Madrona, la Natàlia i La Rosita.

La trobada es fa diumenge al matí i els mariners pinedencs també aprofitaran per fer un esmorzar a la Roca de la Cabra, com és tradició des de molt antic.

I el cap de setmana del 10 i 11 de juliol El Mamelló celebrarà a Pineda els deu anys del bateig de la barca la Madrona i es farà una navegada per Pineda.

 

1
Foto. El Mamelló a Calella de Palafrugell en una foto d'arxiu.

 

1